Prognos. Profylax

Prognosen för effektiviteten av behandlingen för erektil dysfunktion beror på den etiologiska faktorn, försummelsen av processen (graden av fibros i corpora cavernosa), patientens ålder. Moderna behandlingsmetoder tillåter i princip att återställa styrkan. Även om terapin är ineffektiv kan en erektion uppnås kirurgiskt.

Förebyggande:

Eliminering av destruktiva vanor – användning av nikotin, alkoholhaltiga drycker, droger, onani och andra.
Fysisk aktivitet spelar en stor roll. Konstant fysisk träning krävs, eftersom erektil dysfunktion utvecklas till följd av en inaktiv livsstil. Detta leder till trängsel i prostata och andra manliga organ. Regelbundna knäböj anses vara mycket effektiva. De rekommenderas att de utförs 60–90 per dag. Detta hjälper till att normalisera blodcirkulationen i kärlen i det lilla bäckenet. Ett mycket effektivt sätt att förebygga är omväxlande spänning och avkoppling av perineums muskler. Utmärkta resultat i kampen mot otillräcklig erektion ges genom att gå och springa.
En balanserad kost spelar en ledande roll i förebyggandet av utvecklingen av erektil dysfunktion. Således är skaldjur rik på väsentliga spårämnen som kalium, zink, magnesium, kalcium och omega-syror, som är nödvändiga för en fullständig erektion. De är särskilt rika på ostron, krabbor, röd kaviar, makrill, soleusfisk, havsskaldjur. Honung och nötter innehåller en betydande mängd zink, ökar immuniteten, förhindrar utveckling av prostatit och ökar manlig styrka. Persilja, sparris har betydande reserver av tokoferol – den starkaste antioxidanten som har en reglerande funktion i förhållande till styrkan. Kryddor som kardemumma, ingefära och röd paprika är unika för manlig styrka. De är rika på vitaminerna E, C, B2, B6, som hjälper till att förbättra blodflödet till manliga organ och främjar en fullständig erektion https://sverige-ed.com/kopa-receptfritt-generisk-cialis/.

Snabb diagnos och terapi av inflammatoriska sjukdomar i urinvägarna .

Alla dessa förebyggande åtgärder kommer att hjälpa till att skjuta upp erektil dysfunktion, upp till den mest respektfulla åldern.